Disintegration lanceert een Play For Free Weekend op pc, PlayStation 4 en Xbox One

Attentie, Gravcycle-piloten! Disintegration, de genre-doorbrekende sci-fi first-person shooter van Private Division en V1 Interactive, een onafhankelijke gamestudio uit Seattle, is dit weekend gratis beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Spelers kunnen zich aan hectische multiplayer-gevechten wagen in de drie multiplayer-speltypen of in de meeslepende singleplayer-campagne duiken, want de volledige game is het hele weekend gratis beschikbaar voor alle platformen vanaf 30 juli:

Disintegration Play For Free Weekend-schema
Platform Toegang Begintijd Eindtijd
PlayStation 4 PlayStation Plus Donderdag, 30 juli, 18:00 uur Maandag, 3 augustus, 18:00 uur
Xbox One Xbox Gold Donderdag, 30 juli, 21:00 uur Maandag, 2 augustus, 20:59 uur
Pc/Steam n.v.t. Donderdag, 30 juli, 19:00 uur Maandag, 3 augustus, 22:00 uur

Er zijn nog veel meer updates op komst, maar spelers die meedoen aan het Play For Free Weekend kunnen al profiteren van de nieuwste patch voor Disintegration met:

  • Afgestelde Gravcycles in campagne en multiplayer zodat ze sneller en wendbaarder voelen
  • Verbeterde UI en visuele effecten voor betere leesbaarheid
  • Verbeterde multiplayer-matchmaking en party-beheer
  • Meer spelverbeteringen

Iedereen die Disintegration tijdens of na het Play For Free Weekend aanschaft, kan zijn zuurverdiende voortgang overzetten naar de volledige game. De game is verkrijgbaar met 40% korting op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Disintegration is een sci-fi first-person shooter met realtime-strategy-elementen en een intense PvP-multiplayer waar piloten en hun bemanningen in drie intense speltypen in diverse kaarten strijden. Kies uit negen uiteenlopende bemanningen bewapend met gespecialiseerde wapens en vaardigheden om het slagveld te veroveren. Disintegration zal updates blijven ontvangen op basis van feedback van de community, met meer bemanningen, nieuwe kaarten en meer speltypen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights