Universal Home release augustus

Dompel je opnieuw onder in het verhaal van Avatar The Last Airbender, terwijl Aang en zijn vrienden proberen met elementaire magie de Vuurheer te verslaan en zo de door oorlog verscheurde wereld te redden.

Herleef het volledige avontuur nu in full-HD kwaliteit op Blu-ray™.

Water, Aarde, Vuur, Lucht. Vier volken.

Eén wereld die wordt verscheurd door oorlog.

Vier het tienjarige jubileum van het epische verhaal Avatar: The Last Airbender met deze complete Blu-ray™ collectie met exclusieve character art uit ieder boek.

 

Ontdek opnieuw het verhaal van de jonge Luchtmeester Aang: van de beheersing van de vier elementen tot de laatste confrontatie met de Vuurnatie.

Volg je lot en herbeleef alle spectaculaire avonturen!

AVATAR THE LAST AIRBENDER COLLECTION – 26 AUGUSTUS

Blu-ray™

In het tweede seizoen van Tom Clancy’s: Jack Ryan volgen we Jack Ryan (John Krasinski) naar Zuid-Amerika, waar hij een verdacht pakket moet onderzoeken.

Dit onderzoek dreigt echter een samenzwering te ontrafelen die verder reikt dan alleen de Venezolaanse jungle

Wanneer er een verdacht pakket ontdekt wordt in de jungle van Venezuela, wordt CIA-officier Jack Ryan – gespeeld door John Krasinski (A Quiet Place) – ingeschakeld.

In Zuid-Amerika sluit hij zich aan bij zijn oude baas James Greer (Wendell Pierce, The Wire) en Mike November (Michael Kelly, House of Cards). Wanneer Jack op het punt staat om een samenzweringscomplot te ontrafelen, slaat de president van Venezuela terug met een tegenaanval die op Jack persoonlijk gemunt is.

Dit sleept Jack en zijn collega’s mee naar een wereldwijde missie die zich afspeelt in de Verenigde Staten, Groot Brittannië, Rusland en Venezuela.

Samen staan zij voor de onmogelijke opgave om de snode plannen van de president te voorkomen en stabiliteit terug te brengen in een land dat op het randje van de afgrond staat.

TOM CLANCY’S: JACK RYAN S2 – 26 AUGUSTUS
Blu-ray™ & DVD

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights