Dit weekend gratis Playstation Plus voor alle PS 4 spelers!

Sony heeft bekend gemaakt dat sinds deze ochtend alle Playstation 4 gebruikers in de wereld een weekend gratis genieten van toegang tot de online Multiplayer gebeuren functies van Playstation Plus.

Van sinds deze ochtend 9u tot 29 september om 9u loopt de actie waarin je tegen alle spelers in de wereld het kan opnemen.

Tegelijk profiteer je er ook van om snel 2 games te downloaden die volledig gratis in het Gamma staan.

zolang je Playstation Plus lid bent mag je deze games dan behouden, alsook genieten van de speciale korting als Plus abonnee en de toegang tot de Cloud opslag die normaal 6 euro 99 per maan kost, 14 euro 99 per 3 maanden of 49 euro 99 voor een jaar.

NewPlusGames_FeaturedImage
Alle gamers met een PS4 kunnen gebruikmaken van deze ongelofelijke aanbieding zonder dat ze zich ergens voor hoeven aan te melden.

Er is dus geen reden om niet mee te doen! Ervaar de fantastische multiplayer-actie en til je spel naar een hoger niveau. Grijp deze tijdelijke kans en neem het op tegen ervaren spelers uit de hele wereld.

De PS Plus-dienst bestaat uit waardevolle extra PSN℠-opties zoals de online multiplayer-functies waarmee gamers uit de hele wereld kunnen samenspelen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights