Netflix beschikbaar in België op consoles

Een weekje later sinds de lancering van Netflix in Belgie, en niet alleen via onze PC, Tablet & Smartphone of Smarttv kunnen we van onze  favoriete series genieten… Ook consoles weten hierop in te springen.

Sinds de lancering is het ook mogelijk om op Playstation 3, 4 , Xbox 360 en Xbox one ook een App te instaleren zodat je verder kan genieten van je series.

Vanaf 7 euro 99 per maand voor 1 licentie in Standaard definitie neem je dan vervolgens je show overal mee en kijk je verder waar je het laatst ophield.

  • Hollywoodfilms,
  • tv-programma’s,
  • documentaires,
  • onafhankelijke films,
  • stand-up comedy,
  • een breed scala aan kinderprogramma’s
  • en lokale titels aangeboden door de VRT & andere kanalen zijn nu beschikbaar om direct te kijken op Netflix in België en Luxemburg.

Reed Hastings, mede-oprichter en chief executive officer van Netflix.

“We zijn er trots op de toekomst van de televisie naar België en Luxemburg te brengen”

“Nu kunnen mensen direct kijken naar een grote selectie van tv-shows en films, altijd en overal op veel verschillende apparaten.”

Netflix leden kunnen een breed assortiment van titels bekijken, waaronder volledige seizoenen van Netflix’ originele series, zoals het alom geprezen gevangenisdrama Orange is The New Black, het populaire mysterie Hemlock Grove, de geanimeerde komedie Bojack Horseman en, voor de kinderen, Turbo F.A.S.T.

56754_netflix-logo-with-playstation-3-console

Ook verkrijgbaar in België en Luxemburg zijn Fargo, de Emmy-winnende serie, geïnspireerd op de Oscar-winnende film From Dusk Till Dawn, een serie die verder gaat op het verhaal en de karakters die voor het eerst te zien waren in de culturele klassieker en de populaire psychologische thriller Penny Dreadful.

Het aantal originele series op Netflix blijft groeien, en binnenkort gaan er weer enkelen in première, waaronder de epische ontdekkingsreizigerssaga Marco Polo, science-fiction drama Sense8 en de grimmige, met actie gevulde superheldenreeks Marvel’s Daredevil.

netflix-wii

Ook verkrijgbaar onder de duizenden uren van entertainment op Netflix in België en Luxemburg, zijn eerdere volledige seizoenen van Amerikaanse series zoals Breaking Bad, Dexter, Pretty Little Liars, Sons of Anarchy en Suits. Volledige seizoenen van internationale tv op Netflix omvatten de Britse series Sherlock, Broadchurch, From Canada en Orphan Black.

Ook Hollywood- en internationale speelfilms zijn nu beschikbaar op Netflix zoals Colombiana, 300 en Catch Me If You Can. Maar Netflix biedt ook originele documentaires aan zoals Bastards of Baseball, Mission Blue en Babies.

Kinderen en gezinnen kunnen genieten van tv-programma’s zoals Ben10, Pokémon Black & White en Clifford the Big Red Dog, en films zoals Happy Feet, Shrek en Charlie and the Chocolate Factory. Verder zal Netflix klassieke Belgische cartoons aanbieden, waaronder De Smurfen seizoenen 1 & 2 en De Avonturen van Kuifje.

Wie in Hd wil genieten van alle content kan voor 1 euro extra genieten van alles in High Definition en op 2 schermen tegelijkertijd ( = 2 licenties) of voor 11 euro 99 op 4 toestellen ( = 4 licenties)

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights