Guardians of Middle-earth kondigt nieuw DLC – personage aan

Na het aankondigen van Glóin kondigt Warner Bros samen met Interactive Entertainment en Monolith Productions ons met trots een nieuwe DLC-personage aan voor Guardians of Middle-Earth.

 

 

 

 

De Barrow-Wight Lord

Fanatieke gamers weten het misschien al maar zoniet wacht niet langer want men kan deze Dead Lord namelijk al downloaden op Xbox Live Arcade en op he Playstation Netwerk. Deze Dead Lord is een bedorven lord van corruptie zelfs wanneer hij dood is blijft hij alles en iedereen corrupt maken waar hij voorbij komt.

Zijn afkomst is van een krachtige lijn van mannen die verbannen waren naar de Barrow-Downs omwille van ongekende redenen. Hij was al een zeer machtig man toen hij leefde maar dit werdt enkel nog vergroot na zijn dood. Niet alleen werdt hij machtiger maar werdt hij ook sterker

De gamers die een Season Pass hebben aangeschaft hoeven zich nergens zorgen om te maken want die hebben meteen gratis toegang tot deze nieuwe character. Toekomstige personages die zouden gevrijwaard worden zullen later vrijkomen voor Season Pass houders.

Speel met de Barrow-wight Lord en merk het zelf!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights