Saints Row IV™ aangekondigd

Nadat THQ de deuren moeste sluiten, zaten al veel fans op het nieuws te wachten wat er nu zou gebeuren met Volition en de Saints Row reeks, zeker nadat vorig jaar de producers al lieten weten dat ze een  4de deel wel zagen zitten.

In een wereld van tegenhangers waarin FIFA vs Pro Evolution Soccer  en Battlefield Vs Call Of Duty mag ook deze tegenhanger niet ontbreken nu de nieuwe GTA op komst is

In Saints Row 4 gaat het verhaal verder van de Third Street Saints, die als leiders van de vrije wereld hun maximale status bereikt hebben.

SRIV_03_Freeze_sc

In Saints Row IV is de leider van de Saints verkozen tot President van de Verenigde Staten, en dat is nog maar het begin.

Een alieninvasie met catastrofale gevolgen zorgt voor een nieuwe wending in het geschifte Saints – universum, en de Saints worden getransporteerd naar een bizarre simulatie van Steelport.

SRIV_01_Scenic_sc

Vecht jezelf met enorme superkrachten naar de vrijheid, en verlos je zo uit de greep van Zinyak, het hoofd van de aliens.

Probeer te ontsnappen uit deze simulatie die de Saints gevangen heeft gezet, en ren voor je leven!

In Saints Row IV kunnen spelers gebruikmaken van het uitgebreide wapenarsenaal van de aliens, waardoor iedere Saint omgetoverd wordt tot de ultieme vechtmachine.

Gebruik deze buitenaardse superkrachten om je helemaal naar de top te vechten.

Nog meer actie, verbeterde aanpassingen, en het feit dat je dankzij de nieuwe superkrachten over gebouwen kunt springen, de snelste sportwagen makkelijk in de spurt kunt kloppen, of vijanden de lucht in kunt katapulteren, maken van deze Saints Row de geschiftste aflevering tot nog toe!

SRIV_02_Jump_sc

Red de wereld, in Saints Style!

Saints Row IV, ontwikkeld door Volition, zal vanaf 23 augustus 2013 beschikbaar zijn op de current – gen consoles en PC.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights