Kingdom Hearts Hd 2.5 ReMIX vult eindelijk onze collectie bij.

Met de aankomst van de 2.5 ReMIX betekent dit voor vele fans van de reeks dat ze talrijke emotionele momenten kunnen herbeleven in HD, deze collectie bevat namelijk:

  • Kingdom Hearts 2 Final Mix
  • Kingdom Hearts Birth By Sleep Final Mix
  • Kingdom Hearts Re:coded

Beide Final Mix games kwamen voorheen alleen in Japan uit. Re:coded zal dan bestaan uit meerdere sleutelfragmenten allemaal samengezet om je zo een volledig beeld van de game te geven zonder het gespeeld te moeten hebben.

Deze reeks games sluit ook aan bij het 1.5 Hd pakket die vorig jaar verscheen. Dit zou de honger van de fans wel kunnen stillen, die verlangen naar het langverwachte Kingdom Hearts 3, die momenteel in ontwikkeling is voor de PS4 en Xbox One.

Kingdom Hearts Birth By Sleep was voorheen alleen een exlusieve game aan de psp, maar in deze collectie gaat het terug naar de console roots. In deze game krijg je keuze tussen 3 verschillende personages genaamd Aqua, Ventus en Terra. Elk personage komt met een eigen vechtstijl en verhaallijn. Deze game speelt zich ook af in de tijdlijn voor Kingdom Hearts 1, en gaf de spelers zo een kijk op wat er voorheen gebeurt was en bracht veel licht op plaatsen waarvan we niets wisten.

In Kingdom Hearts 2 volgen Sora met z’n trouwe companen Goofy en Donald Duck door de werelden van Disney en Final Fantasy in hun nooit ophoudende strijdt tegen de heartless. Waarbij ze ook tal van bekende personages zullen tegenkomen van beide werelden.

kh

Kingdom Hearts Re:coded speelt zich af na de gebeurtenissen van Kingdom Hearts 2 in de vorm van scene’s en tekst.

Doordat Kingdom Hearts 2 en Birth By Sleep de Final mix versies zijn is er ook extra nooit geziene content zoals tussenfilmpjes, nieuwe bazen, nieuwe wapens etc..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights