Release LittleBigPlanet 3

Sinds kort is deze kleurrijke aanvulling voor je game-collectie ook uit.

Beleef deze keer met sackboy knotsgekke, kleurrijke en fantasievolle avonturen op de PS4.

Deze keer zijn er ook meerdere nieuwe personages toegevoegd aan de game die je door de hele game zullen helpen.
In dit prachtig en handgemaakt avontuur reist on held, sackboy, naar de planeet Bunkum.

Daar zul je tot nu toe onbekende uithoeken vinden van de fantaseersfeer en verken je deze hele nieuwe wereld met behulp van je nieuwe vrienden.

littlebigplanet-3

Dit is ook de eerste game in de reeks waarin je keuze hebt uit de personage waarmee je wilt spelen.

Elke personage heeft dan ook z’n eigen sterktes en zwaktes, dit zorgt ervoor dat je elk personage door het verhaal heen zal gebruiken om zo alle mysteries te ontrafelen.

Naast Sackboy hebben we nu ook Oddsock, de snelle en behandige can de groep, de statige Swoop en ten slotte toggle, die kan veranderen van een grote krachtpatser naar een snel lichtgewicht die zelfs over water kan lopen.


Naast de single player heb je dan ook de mode, waarbij deze game echt uitblinkt, bewerken. Hierin creër je je eigen wereld en deel je deze met iedereen, zoals uit de vorige games ook al bleek zijn mensen enorm creatief als het komt op het ontwerpen van een eigen wereld, dit gaat van een vrolijke, met neon bedekte ijspiste, tot een zeer donker en griezelig horrorlevel. Dagelijks komen voor deze game dan ook tientallen, al dan niet honderden levels uit. Deze houden je dan ook voor uren en uren zoet.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights