KOOPJE op 25 & 27 APRIL voor BLIZZCON tickets!

KOOPJE op 25 & 27 APRIL voor BLIZZCON tickets!

15/04/2013 0 Door Shadowslajer

Maak je klaar voor een storm van epische proporties! Blizzard Entertainment, Inc kondigde vandaag aan dat de verkoop van tickets voor zijn zevende BlizzCon® gaming conventie ingedeeld zal zijn in twee partijen:

Blizzcon, een verbazingwekende viering voor alles van WarCraft, Diablo & Starcraft, dat doorgaat in het Anaheim Convention Center op 8 & 9 November is klaar voor zijn jaarlijkse-ish tweedaagse bijeenkomst waar diepgaande discussies ontstaan met Blizzard ontwikkelaars, Blizzard games zullen gespeeld worden en ton van andere spannende evenementen en activiteiten kunnen beleefd worden. Zoals eerder vermeld zam BlizzCon 2013 ook optreden als gastheer voor de Starcraft II World Championship Series Global Finals, een high-stakes showdown waar de top spelers uit de hele wereld zullen strijden voor het recht om te worden gekroond tot Starcraft II wereldkampioen.

BlizzCon

Mike Morhaime, CEO & Cofounder van Blizzard Entertainment, kon zijn vreugde niet beter uitdrukken en zei: “We houden enorm van de gelegenheid om rond te hangen met onze spelers op BlizzCon en het is altijd geweldig om de grootste gaming community op aarde zich samen te zien zwermen in Anaheim. We kijken ernaar uit om 2 volle dagen van gaming, activiteiten en andere enterainment te beleven en kunnen haast niet wachten om een aantal van de spannende projecten die we hebben gemaakt aan te tonen.”
 
De tickets om het congres bij te wonen zullen aangerekend worden aan een prijs van €133,45/stuk en zullen beschikbaar zijn op de officiële BlizzCon website voor aankoop in 2 afzonderlijke stapels:
  • Donderdag 25 april om 04:00 CEST (zomertijd)
  • Zaterdag 27 april om 07:00 CEST (zomertijd)
Tickets die aangekocht worden voor het BlizzCon Benefit Dinner, waarmee je ook toegang zult hebben tot BlizzCon, zal worden aangerekend voor een prijs van €381,28/stuk en dus waarvan de opbrengt wordt doorgegeven aan Children’s Hospital van Orange County .Dit exclusieve evenement zal plaatvinden op de avond van 7 November en biedt de gasten de mogelijkheid om te eten, te drinken en plezier te beleven met de Blizzard game-ontwikkelaars, community managers, en vele anderen mensen van Blizzard die aanwezig zullen zijn voor de show.
Men heeft hiervoor speciaal ongeveer 200 tickets opgesteld en zullen beschikbaar zijn voor aankoop via de officiële  BlizzCon website :
  • Donderdag 2 mei om 04:00 CEST

Gamers uit de verre uithoeken van Azeroth, de Koprulu sector van Sanctuary op zoek naar BlizzCon kunnen genieten van het comfort van hun eigen huis waarbij BlizzCon de mogelijkheid geeft om Virtual tickets te bestellen en bieden hierbij uitgebreide live-verslaggeving van het evenement door middel van een multi-channel Internet stream. Hierover zal men op een later tijdstip de informatie van de prijzen, beschikbaarheid,… vrijgeven.

BlizzardEnt

Naargelang het evenement nadert wordt er meer en meer informatie over de show ook vrijgegeven via de officiële  BlizzCon website
 
Blizzard Entertainment is daarnaast ook nog steeds personeel aan het zoeken voor verschillende jobs. Je kan hierover meer info vinden op Blizzard Jobs