Maak je klaar voor een N. Sane knokpartij! Crash Team Rumble is nu verkrijgbaar op PlayStation en Xbox

Het is tijd om te knokken! Crash Team Rumble, uitgegeven door Activision Publishing, Inc. (NASDAQ: ATVI), is nu verkrijgbaar voor PlayStation® 5, PlayStation® 4, Xbox® Series X/S en Xbox One®. Crash™-fans kunnen nu samenwerken en vrienden werven op PlayStation- en Xbox-platforms om mee te doen aan de Wumpa-fruitverzameling.

Crash Team Rumble is ontwikkeld door het ongelooflijk getalenteerde team van Toys for Bob en biedt een geheel nieuwe ervaring voor multiplayer, met hectische team-tegen-team gameplay, spannende strategische elementen en hilarische actie wanneer acht spelers racen om de maximale Wumpa-vruchten voor hun team te scoren. Vanaf vandaag kunnen spelers acht helden en schurken uitdagen in negen epische arena’s vol gevaren, richels, explosieve kratten en heel veel plezier. De nieuwe personages zijn Crash Bandicoot®, Coco, Tawna, Dingodile, Neo Cortex, N. Tropy, N. Brio en het gloednieuwe personage in het Crash-universum – Catbat. Om de boel fris te houden, staan de fans heel wat nieuwe verrassingen te wachten als er na de lancering nieuwe seizoenscontent verschijnt, waaronder nieuwe personages, arena’s, speltypen, krachten, limited-time evenementen, aanpassingsopties en nog veel meer. Fans kunnen in seizoen 1 ook twee nieuwe personages verwachten: fan-favorieten Ripper Roo en N. Gin.

We vinden het geweldig om Crash-fans alles te laten ervaren wat Crash Team Rumble te bieden heeft“, zegt Paul Yan, Co-Studio Head bij Toys for Bob. “Deze nieuwe draai aan Crash Bandicoot is een waar werk van liefde geweest voor ons allemaal hier, en we kunnen niet wachten om alle komende verrassingen te delen die we voor Crash-fans in petto hebben.

In Crash Team Rumble kunnen fans spelen uit een roster van vrienden en vijanden uit het Crash-universum, die elk in een van de drie rollen vallen – Blocker, Booster of Scorer. Teams maken strategisch gebruik van de verschillende rollen om samen te werken en als eerste team het meeste Wumpa-fruit naar hun Wumpa-bank te brengen en tegelijkertijd te voorkomen dat het andere team scoort. Unieke Relic Powers brengen een extra strategisch element in het spel, die teamgenoten kunnen gebruiken om de overhand te krijgen bij het scoren en zo hun team naar de overwinning te leiden. Crash Team Rumble is platformonafhankelijk*, zodat spelers op meerdere consoles een team kunnen vormen en de strijd aan kunnen gaan.

Crash Team Rumble is nu verkrijgbaar op PlayStation® 5, PlayStation® 4, Xbox® Series X/S en Xbox One® als Standard Edition en Deluxe Edition. De Crash Team Rumble Standard Edition bevat de volledige game, extra seizoenscontent en limited-time modi na de lancering en de Season 1 Premium Battle Pass. De Deluxe Edition bevat alle content van de Standard Edition, plus 25 Premium Battle Pass Tiers die direct vrijspeelbaar zijn tijdens Seizoen 1, de Season 2 Premium Battle Pass**, en het digitale “Proto Pack” met een groot aantal aanpassingsopties voor elke held en schurk bij de lancering en andere items. Beide edities geven spelers toegang tot spannende seizoenscontent na de lancering

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights