Maximale creatieve controle laat spelers toe hun droomthemapark te bouwen in Park Beyond!

Ontdek de nieuwe trailer voor Park Beyond waarin personages uit de campagnemodus hun gekste ideeën tot realiteit proberen brengen en inzicht geven in het modulair bouwen dankzij uitgebreide aanpassingsmogelijkheden om een eigen, volledig gepersonaliseerd, themapark uit de grond te kunnen stampen.


Park Beyond is een gloednieuwe kijk op het themapark management simulatie-genre, ontwikkeld door het Duitse Limbic Entertainment.

Als visionair architect krijgen spelers de fantastische taak om hun eigen pretpark (met een twist!) op te bouwen en te onderhouden.

Niets is onmogelijk in Park Beyond dankzij Impossification: een concept waar technologie, geld en zwaartekracht geen obstakels vormen.

Spelers zullen hun eigen rollercoasters kunnen bouwen, gebruikmakend van een modulair plaatsingssysteem dat hen toelaat om gemakkelijk de rails te buigen om loopings te maken en meer.

Modules zoals een kanon of sprong kunnen op elk moment in de creatie aan bod komen om bezoekers de sensatie van hun leven te geven.

Wat een dagje in je themapark ook onvergetelijk maakt, is de sfeer.

En laat spelers nu net alle vrijheid krijgen om hun persoonlijk en creatieve geest los te laten en het modulaire systeem te gebruiken om volledige shops vorm te geven, decoratie voor het park te bedenken en de faciliteiten uit je dromen na te bouwen.

Duizenden onderdelen, verdeeld over meerdere thema’s zoals een westers thema, een DaVinci-thema, Candyville en meer laten spelers toe hun districten vorm te geven en te ‘mix & matchen’ om quasi ongelimiteerde combinaties te maken.

Visionairs zullen de mogelijkheid hebben om met anderen samen te werken, of ze nu op console of pc spelen.

Spelercreaties zoals shops, rollercoasters en zelfs volledige pretparken zullen beschikbaar zijn voor iedereen om van te genieten!

Park Beyond verschijnt in 2023 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights