Warner Bros. Games onthult de Gotham Knights-gameplaytrailer met Red Hood

Warner Bros. Games en DC onthulden vandaag een nieuwe gameplaytrailer voor Gotham Knights, de aankomende actie-RPG in open wereld die wordt ontwikkeld door Warner Bros. Games Montréal.


De video bevat nieuwe gameplay en speciale tussenfilmpjes van Red Hood, ook bekend als Jason Todd. Red Hood, een intense nachtwaker met een kort lontje, is een goedgetrainde scherpschutter en keiharde man-tegen-man vechter die de maximale menselijke kracht heeft bereikt, waardoor hij uitstekend is in zowel mêleegevechten als gevechten op afstand.

Na zijn gewelddadige dood en daaropvolgende verrijzenis in de Lazarus Pit verkreeg Red Hood magische krachten die hem helpen in de strijd en waarmee hij zich door de lucht kan verplaatsen om de stad te doorkruisen.

Ondanks zijn ingewikkelde verleden heeft Red Hood zich verzoend met de Batman-familie en heeft hij dodelijke gevechtsmethoden afgezworen bij het beschermen van Gotham City in de nasleep van Batmans dood.

Gotham Knights verschijnt wereldwijd op 25 oktober 2022 op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Wie vooruitbestelt ontvangt bij lancering de 233 Kustom Batcycle-skin, gebaseerd op de eerste verschijning van het voertuig in DC’s Detective Comics #233.

Gotham Knights bevat de Batman-familie, waarbij spelers in de rol kruipen van Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin: een nieuwe garde getrainde DC-superhelden die moeten opstaan als de beschermers van Gotham City in de nasleep van Batmans dood.

Van het oplossen van mysteries die de meest duistere hoofdstukken uit de geschiedenis van de stad aan elkaar verbinden tot het verslaan van beruchte schurken in epische confrontaties: spelers komen voor een hele reeks uitdagingen te staan, terwijl ze uitgroeien tot hun eigen versie van de Dark Knight.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights