MIKE TYSON maakt come-back in WWE® ’13

In WWE ’13 maakt er niemand anders dan Mike Tyson een come-back , virtueel weliswaar.

“baddest man on the planet”, zal beschikbaar zijn als speelbaar personage voor iedereen die de game pre-ordert bij de deelnemende retailers in Benelux. De game verschijnt op het Xbox 360, PlayStation3 en Wii

Tyson zorgde voor headlines in de WWE (NYSE: WWE) in 1998 toen hij deel uitmaakte van de “Attitude Era” een periode die WWE’13 prominent belicht dankzij een compleet nieuwe single player campagne.

Hij werd een legende net voor WrestleMania® XIV, waar D-Generation X (DX) hem rekruteerde als versterking langs de ring tijdens de main event match  tussen DX-lid Shawn Michaels® en Stone Cold Steve Austin, voor de WWE championship titel.  Tyson gekleed in zwarte DX t-shirt en zwarte jeans , dezelfde look als in WWE’13,  kwam tussen tijdens de match wat Austin de titel opleverde. Tyson keerde terug naar de WWE in Januari 2010, als gast host tijdens Monday Night Raw®  en werd in April 2012 opgenomen in de WWE Hall Of Fame.Sean Ratcliffe, Vice President, Global Brand Management, THQ :

Als een van de meest legendarische kampioenen in de geschiedenis van het boksen en als een van de meest spectaculaire gasten ooit getoond tijdens een WWE programma leidde Tyson een ongelooflijke revolutie die de manier waarop fans de sport beleven helemaal veranderde,

Hij was een geweldig deel van de Attitude Era en is zeker een persoon die fans wereldwijd zal aanspreken om de revolutie in WWE’13 te beleven.

“ De baddest man on  the planet is terug- en enkel in WWE’13.” zegt Mike Tyson, “Wereldwijd zullen fans kunnen herbeleven wat ik meemaakte tijdens het Attitude Era”

Previous Article
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights