Review : Wreckateer

Blikken gooien in stijl in een Angry Birds sausje, zo zouden we Wreckateer kunnen noemen.

Maar laat je zeker niet misleiden door bovenstaande woorden , want Wreckateer is zeker de moeite waard om aan te kopen dankzij zijn originele gameplay en besturing.

Wat krijg je als ne een gigantische sling-shot voor je neus staat, torens en enkele groene mormels die je staan uit te dagen vanop hun veilige hoge torens ? juist ja ! pure fun !

Wreckateer is een kinect game die dankzij zijn originele besturing je toch tal van uren plezier zal geven, de game doet ons te sterk denken aan Angry Birds met het projectielen gooien naar torens, en zeker bij het zien van de groene trollen die sterk wat weg hebben van de varkens.

Beeld je in dat je op de kermis staat om blikjes omver te gooien, een mix van bovenstaande met het zonet vermelde in combinatie met Kinect ..wat kan er mis gaan ?

Dankzij zijn cartoonachtige 3D grafics is deze game een must van een family game en met zijn unieke score berekening komt deze game volop tot zijn recht.

Punten worden namelijk verdiend door zoveel mogelijk torens omver te knokken, en zelfs tijdens de vlucht je projectiel wat aan te passen en bij te sturen.

We kunnen dan ook melden dat de besturing van Kinect in deze game grandioos werkt en daadwerkelijk met je meewerkt.

Zo zal je om een projectiel af te voeren de houding nemen alsof je echt een gigantische elastiek achteruit trekt om te laten schieten, terwijl je tijdens de vlucht een vliegtuighouding kan aannemen om je projectiel te begeleiden of gewoon met de handen kleine zetjes geeft om je projectiel wat bij te sturen om door de schild te komen, afhankelijk van welke projectiel je afvuurt.

In totaal zijn er  6 types van projectielen waarvan we net al  2 hebben vermeld:

Zo heb je er ook nog ene die fragmenteert en naar alle kanten toe opsplitst, terwijl met de vliegkogel je een parcour volgt en doorheen schilden vliegt om zo extra punten te verdienen.

Hoe minder projectielen je gebruikt om het kasteel volledig met de grond te maken, hoe meer punten je ontvangt tijdens de level, je hebt in totaal telkens 4 – 5 kansen.

Verschillende torens kunnen ook bewoond worden door ietwat schattig uitziende wezens : Orks , die vanop je afstand je uitdagen met een “je kan me lekker niet pakken”-houding.

Zij zullen zelfs je score verdubbelen wanneer je deze torens neerhaalt of zelfs weet op hun snoet te raken.

Wanneer je ze alle 3 weet te raken krijg je zelfs een extra projectiel cadeau.

De eerste keer je telkens een nieuwe projectiel of spelmode krijgt word alles netjes uitgelegd door  2 kameraden die je te woord staan en zelfs bij wijze van spreken je oefenwieltjes vormen om zo je de nieuwe game mode aan te leren.

Nieuw is ook Avatar Famestar die in de game word gepromoot :

Xbox Live games beloonden je in het verleden al met Avatar Awards maar nu werd deze ook uitgebreid.

Niet alleen verdien je Avatar Awards maar ook punten onder de naam Famestar,

In februari had Microsoft al reeds bekend gemaakt Avatar Famestar in te voeren in alle games waarin jou Avatar de hoofdpersonage kan spelen naast de ingame hoofdpersonage (denk maar aan Tony Hawk Pro Skater HD ), weinig was bekend tot op heden, Avatar Famestar punten worden overdraagbaar zodat zelfs dankzij een update in Full House Poker , A World Of Keflings  , Homerun Stars , Fire pro Wrestling & Avatar Motocross Maddness ook Famestar punten kunnen verdiend worden naast de exclusieve niet in de marketplace te verkrijgen avatar props die je er kan verdienen.

Ook word er gezegd dat er wekelijks to dagelijks uitdagingen op je zouden wachten in het Avatar Famestar systeem (helaas op moment van schrijven ontbreekt ons nog verdere info)

Wreckateer bevat in totaal een  60 Levels elk opgedeeld in  10 zones met voldoende variatie om enkele uurtjes zoet mee te zijn, zo is er zelfs een Multiplayer zodat je eens jezelf kan wagen versus een kameraad om te stoefen wie er het best torens kan stoten.

Wreckateer zal zeker Jong & oud bekoren en is nu al vanaf 800 Microsoft points EXCLUSIEF op Xbox live Marketplace verkrijgbaar en krijgt van ons 95%

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights