MSI lanceert R9 & R7 grafische kaarten

MSI lanceert zijn nieuwe grafische kaarten gebaseerd op AMD hun nieuwe R9 en R7 200 serie aan Grafische Proces Unit (GPU ).

Nieuwe modellen in overklokken, gaming en de klassieke gebruik maken deel uit van de serie.

MSI’s nieuwe R9 270 X Hawk is een techniscje meestertuk die de prestaties herdefineerd met een high end design en onderdelen, en ook eigenschappen bevat die in een kaart meer verkoeling leverd bij overklokken.

MSI’s grafische gaming kaarten krijgen ook een boost met niet meer dan 3 modellen gebaseerd op de R9 280 X , R9 270 X reeks en R9 270.

Applaudisseert voor hun uitstekende all-round prestaties in hun gaming producten , nemen MSI de moeilijkheid weg uit gemakkelijk overklokken dankzij hun Gaming App.

Zo word  voor iedereen simpel om gemakkelijk jou kracht van processor te verbeteren.

amdr9pr2De nieuwe MSI R9 270X HAWK bevat de populaire Twin Frozr IV advanced koeler die een nieuwe standaard zet voor thermische koeling.

Geluidskamer testen tonen aan dat de R9 270X HAWK zo goed als bijna onhoorbaar is tijdens benchmarks, in feite tonen de metingen

amdr9pr3

aan dat het geluidsniveau amper 20 decibel hoger ging in volle prestatie tijdens de  “Burn in” test.

Deze uitsteksnede koeling van de R9 270X HAWK is een prachtige positie voor overklokkers die hun kaart willen overklokken voor meer capaciteit.

MSI gaming krijgt ook  een grote uitbreiding met nieuwe AMD SKU’s in de vorm van de R9 280X , R9 270 Gaming en R9 270 Gaming.

Koel gehouden met zijn bekende Twin Frozr IV avanceerde technologie.

MSI CLASSIC lineup bevat nu een propellerblade fan technologie in alle modellen, gekoeld door een grote 10cm of een  9cm ventilator.

Deze nieuwe R7 260X , R7 250 en R7 240 kaarten komen in traditioneel zwart met blauw en bevatten naast de thermische upgrade ook een Military Class 4 onderdelen met  MSI Afterburner support

amdr9pr4

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights