NieR: Automata vanaf 10 maart verkrijgbaar

Buitenaardse machines vallen zonder waarschuwing de aarde aan.

Geconfronteerd met deze schijnbaar onoverwinnelijke dreiging vlucht de mensheid van de aarde naar een veilig heenkomen op de maan.

Daar ontwikkelt de mensheid een leger androidsoldaten om terug te strijden tegen de mechanische horde, maar het lukt ze alleen hun opmars te vertragen.

Om de impasse te doorbreken is een nieuw soort androidinfanterie de strijd in gestuurd: de YoRHa squad.

In de verlaten woestenij op aarde woedt de oorlog tussen machines en androids voort.

Een oorlog die binnenkort de lang vergeten waarheid over deze wereld zal blootleggen…

NieR: Automata is het vervolg op het inmiddels klassieke NieR dat in 2010 verscheen en dat een interessant verhaal met heel wat variatie in gameplay wist te combineren.

NieR: Automata verschijnt op 10 maart voor PlayStation 4 en op 17 maart voor pc in twee edities.

  • De Day One Edition bevat extra DLC-content (Retro Grey Pod Skin, Retro Red Pod Skin, Play System Pod Skin, Cardboard Pod Skin, Grimoire Weiss Pod en Machine Mask Accessory).
  • Daarnaast is er een Limited Edition verkrijgbaar die is verpakt in een exclusieve Steelbook case met daarop illustraties van de hand van Akihiko Yoshida.

Kenmerken:

  • Spectaculaire gevechten – Spelers kunnen schakelen tussen melee- en afstandsaanvallen in de strijd tegen hordes vijanden en uitdagende eindbazen in diverse open-wereld-maps.
  • Schitterende, desolate open-wereld – Zonder laadtijden rijgt de game beklemmend fraaie vergezichten en verrassende locaties aaneen. De omgevingen zijn in 60fps gerenderd en bieden naast de hoofdverhaallijn een schat aan sub-events.
  • Onvergetelijke verhaallijnen en personages – NieR: Automata vertelt het verhaal van androids 2B, 9S en A2 en hun verbeten strijd om een door machines overheerste, dystopische wereld terug te veroveren op machtige, mechanische levensvormen.
  • RPG-elementen – Spelers krijgen verschillende soorten wapens, stijgen in level, leren nieuwe gevechtstechnieken en kunnen hun loadout naadloos afstemmen op hun speelstijl.
  • Benut het Pod Support System voor hulp tijdens en buiten gevechten – Pods kunnen de vijand aanvallen in zowel de manual- als lock-on-modus. Ze kunnen ook buiten gevechten van pas komen, de speler kan er bijvoorbeeld mee door de lucht zweven. Pods kunnen in de loop van het spel verbeterd worden met upgrades voor nieuwe soorten aanvallen.
  • “Auto Mode” beschikbaar voor beginners – Nieuwe spelers kunnen “Auto Mode” kiezen om eenvoudig te kunnen aanvallen en ontwijken.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights