ONCE UPON A TIME SEIZOEN 2 vanaf 23 april op DVD

Laat je betoveren door ABC’s Once Upon a Time: Het Complete Tweede Seizoen, en geniet opnieuw van alle spannende momenten.

De vloek is verbroken, er is nu magie in Storybrooke, en niemand weet nu wat, of wie, er zal worden ontketend!

De verbannen sprookjesfiguren moeten nu een stortvloed aan herstelde herinneringen verwerken, en hun nieuwe ‘realiteit’ accepteren.

 

Oude banden worden op de proef gesteld, nieuwe helden staan op en wraakzuchtige slechteriken, waaronder de meedogenloze piraat Captain Hook en de verdorven Cora, zijn uit op totale verwoesting.

once upon a time s2 dvdIn nog onverkende werelden en een nu magisch Storybrooke bereiden liefde en opoffering de weg voor de ultieme strijd tussen goed en kwaad.

Want, om met de woorden van Rumplestiltskin te spreken, wat magie betreft is er slechts één ding zeker; het eist altijd z’n tol.

Beleef de mysterie, romantiek, actie en avontuur van Storybrooke tot Sprookjesland en nog verder, in Once Upon a Time’s bijzondere tweede seizoen.

Deze 6-disc box-set, compleet met alle 22 onvergetelijke afleveringen en exclusief bonusmateriaal, is pure betovering van enorme proporties.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights