Paper Mario: The Origami King voor de Nintendo Switch is nu verkrijgbaar

Paper Mario: The Origami King is nu exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Wanneer koning Olly het kasteel van prinses Peach verplaatst en dreigt de hele wereld op te vouwen, moet Mario zijn machtige papiertechnieken gebruiken om die plannen te verfrommelen.

Om een aantal enorme papieren linten los te maken van het kasteel, reist Mario door uitgestrekte regio’s vol verrassingen – van woeste rivieren tot een oude ruïne, een huis vol ninja’s en een levendige oase in de woestijn.

Bekijk de Ontvouw meer info over Paper Mario: The Origami King! (Nintendo Switch)-trailer op het YouTube-kanaal van Nintendo om de game alvast in actie te zien. Spelers kunnen de game vanaf vandaag kopen, zowel in de Nintendo eShop als in winkels.

Paper Mario: The Origami King bevat nieuwe, op ringen gebaseerde gevechten die zowel strategisch inzicht als snel denkwerk vereisen.

Daarbij is het steeds de kunst om rijen en groepen vijanden te vormen en deze extra hard te treffen met goed getimede aanvallen.

De ene keer kun je daar het best Mario’s laarzen voor gebruiken, de andere keer heeft zijn hamer meer effect, of kun je beter een voorwerp gebruiken om Mario te genezen of de vijanden te treffen.

Als Mario niet in gevecht is, kan hij verdachte plekjes onderzoeken om verborgen voorwerpen te vinden, snippers over scheuren strooien om ze te dichten, in de omgevingen verstopte Toads ontdekken, mini-games spelen om in-game beloningen te verdienen, en genieten van een overdaad aan schatten en geheimen.

Paper Mario: The Origami King is vanaf vandaag te koop in de Nintendo eShop.

Nu er al zoveel titels beschikbaar zijn voor de Nintendo Switch, is de wenslijstfunctie van de Nintendo eShop een handige manier om het overzicht te behouden.

Om dit nóg makkelijker te maken, kun je je Nintendo Switch-wenslijst nu ook via de officiële website van Nintendo bekijken, beheren en aanvullen.

Beleef hilarische avonturen met Mario en zijn vrienden en stop de origami-koning in het vanaf vandaag verkrijgbare Paper Mario: The Origami King.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights