Warhammer 40,000: Mechanicus nu verkrijgbaar op consoles

Kasedo Games maakt bekend dat de turn-based tactical game, Warhammer 40,000: Mechanicus, nu verkrijgbaar is voor PlayStation®4, Xbox One en Nintendo Switch.
Om de lancering te vieren is een indrukwekkende trailer uitgebracht die spelers een indruk geeft van de intense turn-based battles, uitgebreide aanpassingsopties en epische Necron-tombes waarin spelers moeten strijden voor het voortbestaan van de hele mensheid.

Als leider van het Adeptus Mechanicus-leger, moeten spelers hun Tech-priests en troepen leiden op een tactische quest om oeroude technologieën op te diepen uit de mysterieuze Necron-tombes van de planeet Silva Tenebris.

De console-release van Mechanicus bouwt voort op de hooggeprezen pc-versie, inclusief de Heretek DLC die de duistere geheimen van de Adeptus Mechanicus-factie als nooit tevoren openbaart.

Hierin moeten spelers het met hun Tech-priests opnemen tegen angstaanjagende vijanden in vijf nieuwe missies met nieuwe mogelijkheden, troepen en ontgrendelbare vuurkracht.

Spelers krijgen bij de concole-versie ook de speciale Omnissiah Edition-content, inclusief de sfeervolle soundtrack, het korte verhaal ‘Deus Ex Mechanicus’ van Andy Chambers, het prachtige digitale artbook en een imposant slagwapen, de Arc Scourge.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights