Pokémon Bank-abonnees ontvangen het legendarische Hoenn trio Regirock, Regice en Registeel

Je kan er amper naast kijken, maar Pokémon is zijn 20e verjaardag nog steeds uitbundig aan het vieren. Zo bracht Nintendo & The Pokémon Company de nostalgische Pokémon Blue/Red/Yellow-versies opnieuw uit voor de 3DS en kunnen we elke maand een nieuwe legendarische Pokémon gratis toevoegen aan onze collectie.

Gelukkig stopt het plezier niet daar en krijgen de Pokémon Bank-abonnees ook een cadeautje om hun trouwe dienst te belonen.

Abonnees van Pokémon Bank die tussen 4 maart en 31 oktober 2016 van hun account gebruikmaken ontvangen namelijk speciale versies van de Legendarische Pokémons Regirock, Regice en Registeel uit de regio Hoenn.

Elk lid van het Regi Trio is level 50 en heeft een unieke aanval die eerder niet beschikbaar was als je ze op de ouderwetse manier hebt gevangen in Pokémon Ruby/Sapphire.

Regirock:

1

Regirock, de steen golem krijgt de verborgen kracht Sturdy, wat betekent dat als Regirock op volledige HP staat en geraakt wordt door een aanval waarmee deze normaal KO zou zijn, de Pokémon deze aanval kan doorstaan en op 1 HP blijft rechtstaan.

Regice:

22

Regice krijgt de verborgen kracht Ice Body, waardoor de Pokémon de HP kan herstellen als het hagelt. Met deze nieuwe verborgen vaardigheid Ice Body kan Regice profiteren van de ijzelige weersomstandigheden en daardoor langer in gevecht blijven en nog meer schade aanrichten bij tegenstanders.

Registeel:

3

Registeel krijgt de verborgen kracht Light Metal waardoor de Pokémon half zo zwaar weegt. Hierdoor loopt Registeel minder schade op bij aanvallen die krachtiger worden naarmate het doel zwaarder is, zoals de aanvallen Grass Knot en Low Kick.

Door de verborgen vaardigheid Light Metal wordt Registeel sterker en zal deze eerder kunnen terugslaan.

Als je deze drie legendarische Pokémon in je bezit wil moet je Pokémon Link in je Pokémon X, Pokémon Y, Pokémon Omega Ruby, of Pokémon Alpha Sapphire- versie gebruiken nadat ze via een van deze spellen naar Pokémon Bank zijn gegaan.

Regirock, Regice en Registeel kun je uiteraard maar éénmalig aan je collectie toevoegen.

Pokémon Bank:

,

Pokémon Bank biedt spelers de mogelijkheid om extra Pokémon op te slaan in the cloud; een locatie die toegankelijk in via het internet waar de speler ruimte heeft om maar liefst 3000 extra Pokémon in op te slaan.

Het is een applicatie die sinds februari 2014  beschikbaar is in de Nintendo eShop. De applicatie kost de speler een jaarlijks bedrag van €4,99 om gebruik te maken van de cloud, dit zodat Nintendo de Pokémon Bank kan blijven onderhouden.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights