RELEASEDATUM bekent voor ‘ShootMania Storm’!

Fans dat zitten te wachten op de online multiplayer FPS ‘Shootmania Storm kunnen eindelijk opgelucht ademen want de ontwikkelaars van deze game, Ubisoft en Nadeo, laten ons weten dat het spel uit zal komen op datum van:

 

10 APRIL 2013

Betagamers zijn nu al sinds 12/02/2013 de game aan het uittesten en het is dus officieel dat deze game zo goed als klaar is om opengesteld te worden aan iedereen. De community heeft al die tijd al feedback kunnen geven aan de ontwikkelaars en hebben zo de kans gekregen om de game helemaal op te poetsen voor de releasedatum.

Ubisoft’s Nadeo studio volgt zo in de voetstappen van TrackMania, Nadeo’s succesvolle arcade racer, om een nieuwe dimensie aan first-person shooters toe te voegen. Met deze game, als deel van het ManiaPlanet, worden de gamers in het middelpunt geplaatst en dit omdat Nadeo’s ontwikkelingsmodel altijd erg dicht bij de community heeft gelegen. Op deze manier hebben gamers zelf reeds meer dan 15 game modi en 20.000 mappen gemaakt met ManiaPlanet’s eigen editor.

Shoot2Natuurlijk wie het ook wel wil weten, ShootMania blijft tegelijkertijd ook erg actief in de eSport scene, met integratie in het IPL 5 toernooi in Las Vegas, Electronic Sports World Cup 2012 in Parijs, en i47 in de UK. Op deze manier probeert Nadeo & Ubisoft dus ShootMania een grotere speler in de internationale eSports te maken en hebben hun deelname aangekondigd aan de IPL6 en nog veel meer online en offline competities.

ShootMania Storm’s pre-order aanbod is nog steeds beschikbaar tot 10 april op http://www.ShootMania.com..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights