Sniper: Ghost Warrior 2 NU verkrijgbaar + Binnenkort GRATIS DLC

Wie het nog niet weet en er toch al lang op heeft zitten wachten moet zich nu haasten en snel naar de winkel gaan want je kan nu voor XboX 360 & PS3 voor €39,99 en voor de PC €34,99 hun exemplaar kopen van:

 

SNIPER: GHOST WARRIOR 2

Deze spannende game waar je niet aan rush, spray and pray kunt doen is voor de echte tactische zielen onder jullie een waar genot om te spelen. Natuurlijk is dit voor de eerste 1 miljoen gamers, dankzij CI Games (een snelgroeiende internationale ontwikkelaar en uitgever van interactieve entertainmentproducten) die achter hun exemplaar gaan want voor de wereldwijde launch zullen degene die hun exemplaar niet te pakken kregen nog even moeten wachten. TowerDefense

Deze game is werkelijk op het lijf geschreven voor modern military gamers en gebruikt het Crytek’s state-of-the-art CryENGINE 3. Gamers zullen zo van de verschillende waarheidsgetrouwe locaties met sublieme geavanceerde graphics zich tot een moderne soldaat kunnen ontpoppen.

TempleCrossingBinnenkort wordt er dan ook nog eens een gratis DLC (Gratis multiplayer met 2 nieuwe maps, “Tower Defense” & Temple Crossing” en een additionele game modus) bovenop gesmeten om de fans nog gekker te maken en zal er ook een update vrijgegeven worden voor de PC-versie zodat gamers van de voordelen van DirectX11 kunnen genieten.

Wacht niet te lang en ga ervoor. Zul jij de meest tactische zijn onder allen?

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights