REVIEW: ASSASSIN’s CREED IV – SEASON PASS

Hallo daar aan alle gamers die zich de laatste tijd te goed kunnen doen aan allerhande games die jullie wereld op zijn kop zet en die horendol wordt van “Wat moet ik nu eerst gaan uittesten?”

Nou ik wil het hierover nog even terug hebben over

ASSASSIN’S CREED IV: BLACK FLAG

Deze game heeft velen onder jullie waarschijnlijk reeds uren van plezier bezorgd en is mogelijk bij velen blijven hangen als een betere versie van ASSASSIN’S CREED III.

Hierdoor verlangen jullie misschien naar meer van dit spel en die wordt jou wel degelijk aangeboden door UBISOFT aan de hand van de SEASON PASS van ASSASSIN’S CREED IV: BLACK FLAG.

INTRO

Het begon dus allemaal met de lange wachttijd om ASSASSIN’S CREED IV: BLACK FLAG te kunnen spelen.

Hierbij konden we ons dan uiteindelijk uitleven met deze geweldige game van UBISOFT waarbij je uren door de golven klieft en allerhande missies moest uitvoeren om de meest geduchte piraat te worden naast

 • Zwartbaard
 • Anne Bonny
 • Mary Read
 • Charles Vane
 • Benjamin Hornigold
 • Jack “Calico Jack” Rackham

Hierbij kon je ook allerhande community uitdagingen voltooien door jouw deel te doen in deze uitdagingen zoals

 • Het doden van een bepaalde hoeveelheid soldaten
 • Een bepaalde hoeveelheid pakhuizen beroven

EN het beste van al de missies en side-missies hielden jou uren bezig om het ultieme doel te bereiken.

100% SYNCHRONISATIE

Het duurde dan ook redelijk lang (afhangend wat lang is voor iedereen) alvorens de 100% synchronisatie behaald was en we ons uiteindelijk op de Season  Pass konden smijten!

De Season Pass loont de moeite om deze aan te schaffen want hierbij krijg je

 • Freedrom Cry: Adéwalé werd geboren als slaaf maar vond vrijheid in het piratenleven aan boord van Edward Kenways schip de Jackdaw. 15 jaar later is Adéwalé een getraind sluipmoordenaar die schipbreuk lijdt op Saint-Domingue zonder wapens of bemanning. Hij moet nu een bemanning verzamelen en een schip stelen. Meer dan 5 uur nieuwe singleplayer-gameplay!
 • Kraken Ship Pack: Alleen voor Season Pass-bezitters. Bevat een zeil, roer en boegbeeld met als thema de legendarische zeemonsters die schepen, mannen en walvissen opslokten.
 • Uitgebreidere singleplayerervaring: Meer van het beste: singleplayermissies, wapens, skins en verzamelvoorwerpen voor Assassin’s Creed IV Black Flag.
 • Multiplayer-extra: Speel nieuwe personages vrij om je multiplayerspel uit te breiden.
 • Bespaar 20% Op de individuele downloadbare packs.
 • Automatische upgrade naar next-gen: Als je de Season Pass op je PlayStation®3-systeem koopt, krijg je automatisch toegang tot de Season Pass op je PlayStation®4-systeem. Als je de Season Pass op je Xbox 360-console koopt, krijg je automatisch toegang tot de Season Pass op je Xbox One-console.

Het loont dus de moeite om dit te behalen!

Wat houdt Freedom Cry nu exact in?

Nou weet zeker dat het zijn naam niet gestolen heeft. Ubisoft speelt hier in het hart van de mensen en laat zien wat macht met mensen doet en hoe men als groep sterk staat tegen de onderdrukking van de Tirannie.

GAMEPLAY

Assassin_s_Creed_4_Freedom_Cry_13812550503266In Freedom Cry speel je als Adéwalé in een tijdperk kort na het officiële verhaal met Edward Kenway.

Zo krijg je de mogelijkheid om 1/4 van de kaart opnieuw te bespelen met hier en daar nieuwe locaties van steden en plaatsen om jouw rijkdom uit te breiden als Adéwalé.

freedom-cry-6-1024x576Ook krijg je hier en daar een kort fragment wat er gebeurt is met Edward Kenway na dat je hem verlaten hebt al blijft er een opening die klaarblijkelijk onduidelijk is over wat er exact met hem gebeurt is!

Het spel speelt redelijk vlot en bevat ook een paar andere mogelijkheden zoals een zwaardere uitdaging als je een konvooi wilt aanvallen.

HET VERHAAL

assassins_creed_iv_black_flag_freedom_cry_portauprince_firecrackersZoals je vast al wist is Adéwalé van Afrikaanse origine en heeft hij al heel wat meegemaakt op de zee aan de zijde van Edward Kenway.

Nu komt hij tijdens een missie voor zijn creed in de samenleving terecht die hem de realiteit doet inzien van hoe zijn rasgenoten misbruikt worden door de Tirannie van anderen.

Hij komt in aanvaring met een paar Afrikanen die in opstand proberen te komen en zoveel mogelijk van hun broeders en zusters proberen te bevrijden in hun poging tot vrijheid.

Dit kan een waar gebeurt feit zijn of al dan weer niet, maar weet wel dat het bestond in die tijd in Amerika en de omstreken.

expertocrede_fullyupgraded3Zo ga jij allerhande opdrachten en missies aan om zoveel mogelijk slaven te bevrijden en te ronselen voor jouw eigen schip.

Je probeert het juk van de blanken ten gronde te richten en zo vrijheid en gelijkheid voor iedereen te verkrijgen.

Het is werkelijk een levensles over hoe de toestand was in het verleden en iets dat zeker NIET voor herhaling vatbaar mag zijn OOIT!

CONCLUSSIE

We gaan ons niet verder uitbreiden over de graphics en dergelijke omdat dit reeds besproken werd in de Review van ASSASSIN’s CREED IV: BLACK FLAG, maar we kunnen wel zeggen dat UBISOFT zich blijft inzetten voor alle rassen ter wereld en dat er daar een groep van vredelievende mensen werkt aan nieuwe en nog betere ervaringen speciaal voor jullie.

Helaas kan alles nog niet perfect zijn want het mocht gerust iets langer duren deze Freedom Cry dus is onze beslissing als volgt:

De game zelf kreeg al een geweldige score van ons nou mogen we zeggen dat dit één van de eerste SEASON PASSes is die werkelijk verdient om een score, van Playr00m.be, te krijgen van

9,5/10

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights