Review: The Orville – Season 2 (DVD)

Net zoals in de eerste reeks van The Orville, afkomstig van creatieve brain achter Family Guy, American Dad, en film producties als Ted 1 en 2 en de Milion Ways To Die in the west… is The Orville Season 2 weer een gigantische succes dankzij Mcfarlane.

De perfecte brug tussen sitcom en Sci-fi met in elk aflevering een moraal in verwerkt gebaseerd op de hedendaagse tijd.

Beter dan Season 1, meer effecten, meer humor, ietwat meer serieus ook en prachtige effecten…

Dit is The Orville Season 2.

Verhaal:

THE ORVILLE: L-R: Guest star Kai Wener, Penny Johnson Jerald, Scott Grimes, Seth MacFarlane, Adrianne Palicki, J Lee, Jessica Szohr and guest star Brian Tanner

Een vast Verhaal doorheen het 2de seizoen zit er niet zoals je vaak vind, met elke aflevering terug a la Star Trek gewijs een apart verhaal en hier en daar een 2 luik verhaal.

Nieuwe personage is Talla die Alara opvolgt/vervangt wanneer ze terug naar haar planeet om dringende redenen dient te keren.

Talla zoekt haar weg en probeert de grote schoenen van Alara te vullen, met een gevoel dat ze in haar schaduw loopt.

De romance gevoelens tussen ex-lovers Ed & Kelly word verder verkent, oude gevoelens die opflakkeren, nieuwe relaties , jaloersheid ..

En onze robot vriend krijg een romance met de dokteres als deel van zijn evaluatie, controle over hoe de biologische wezens leven.. dit alles die hem terug leid naar zijn thuisplaneet waar een niet zo vrolijke ras het zo vriendelijk voor heeft zoals Isaac is.

Cinematografie:

Ook al is elke aflevering losstaand of in 2 delige episode, de gebeurtenissen van de vorige afleveringen worden niet genegeerd zoals vaak voorkomt in reeksen.

Ruzies, relaties, gebeurtenissen zoals bv Isaac zijn daden sidderen na in de komende afleveringen volgend op de aflevering waar het allemaal gebeurde,  de Kelly en Ed band resoneert ook in aantal afleveringen na.

Dat de toon een stuk serieuzer is ondanks behouden van de humor, brengt ook een betere toon aan de reeks mee in deze 2de seizoen van The Orville, zodat ze minder aanvoelen alsof ze zich uitlachen.

Conclusie:

Season 2 : better dan Season 1, een reeks die groeit naarlang hij ouder word.

Das al duidelijk in The Orville seizoen 2.

De gevechten, effecten zien er allemaal uit op hogere budget, ondanks bewaren van de humor portie neemt The Orville zichzelf meer serieus maar het beste is de 2 delige afleveringen die je een clifhanger geven en de spanning weten op te voeren.

The Orville Season 2 is nu verkrijgbaar

Score:

9/10

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights