Roller Champions is nu gratis beschikbaar

Roller Champions, de free-to-play sportgame waarin teams het al skatend tegen elkaar opnemen in arena’s vol met fans, is nu beschikbaar met crossplay voor PlayStation 4, Xbox One en Windows pc.

Ook is de game backwards compatible en daardoor speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Roller Champions zal op een latere datum ook beschikbaar zijn voor Nintendo Switch, Stadia en Amazon Luna.

In deze nieuwe free-to-play PvP-sportgame strijden spelers tegen elkaar in teams van drie.

Door rondjes in de arena te maken en dan de bal door de hoepel te gooien, verdienen spelers punten.

Het team dat als eerste vijf punten haalt, gaat met de overwinning naar huis.

Teamgenoten moeten samenwerken, ontwijken en efficiënt tackelen om balbezit te behouden en het tempo van het spel onder controle te houden.

Door de overwinning te claimen verdienen spelers fans en klimmen ze op de ranglijsten, helemaal tot aan de Elite Champions league.

Roller Champions is solo speelbaar met gelijkwaardige tegenstanders via het crossplay matchmaking-systeem, of met vrienden.

Crossprogressie is tevens op elk platform beschikbaar waardoor spelers hun zoektocht naar glorie met hetzelfde profiel kunnen voortzetten.

Ook krijgt de game een skatepark, dat als social hub fungeert, waar spelers kunnen afspreken om te oefenen of gewoon samen van een paar minigames te genieten.

 

Het Kickoff-seizoen is nu live en loopt van 25 mei tot 21 juni 2022, en introduceert drie arena’s en twee speciale tijdgelimiteerde gamemodi. Naast de vele items die spelers vrijspelen, zijn er elk seizoen exclusieve cosmetische beloningen te verkrijgen met de Roller Pass, een beloningssysteem dat is opgedeeld in een gratis en een premium circuit.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights