Special Operation 4 – Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands – Verkrijgbaar vanaf 27 februari

Special Operation 4 wordt de laatste gratis update van het tweede jaar Ghost Recon Wildlands. Special Operation 4 is morgen, 27 februari, verkrijgbaar op PS4, Xbox One en PC.

De update bevat een gloednieuwe PVE-modus: Guerrilla, de nieuwe Sapper PvP-klasse en een aantal features waar de community al lang op zat te wachten.

Guerrilla PVE-modus: Speel solo of met maximaal vier Ghosts. Spelers moeten de belangrijkste locaties verdedigen tegen steeds moeilijkere golven van Cartel en Unidad. Na elke voltooide golf hebben ze de mogelijkheid wapens, vaardigheden en attachments te kopen en te upgraden met middelen die verzameld zijn van dode vijanden. Elke keuze heeft een impact en strategie is essentieel om de uitdaging te voltooien.

Naast de Guerrilla-modus introduceert Special Operation 4 een verzameling aan nieuwe Ghost War PvP-gerichte inhoud, waaronder:

  • Een nieuwe PvP-klasse: De Sapper is een nieuwe ondersteuningsklasse die een gespecialiseerde drone inzet die schok-mijnen neerschiet. Deze mijnen reduceren het uithoudingsvermogen van spelers, waardoor hun aanval vertraagt.
  • Twee nieuwe PvP-maps.
  • Twee nieuwe PvP-evenementen:
    • Arms Race: Spelers spawnen alleen met hun pistolen en worden gedwongen de map te verkennen voor betere wapens.
    • Danger Zone: Spelers worden periodiek gebombardeerd met ultrasone ontploffingen, waardoor ze gedwongen worden om in beweging te blijven.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights