The Strain Season 4 (DVD)

Met het 4de seizoen van The Strain, valt het doek over de reeks.

De befaamde reeks door Del Torro onder leiding van Carlton Curse als Executive producter bewijst dat elke reeks een begin, midden en vastgelegde einde bevat.

 

Verhaal:

 

Na de fallout van Zach wanneer hij wist de bom te doen ontploffen en new york in duisternis hulde, is het voor de stringoi vrij spel.

Rupert Penry-Jones as Quinlan.

De Vampier-achtige wezens kunnen voortaan onder ons lopen de gans dag door, geen zonlicht die hun weet te houden.. en New York, die is een ravage in een post apocalyptische sfeer.

Het is aan onze helden om voor eens en altijd de Master en de Strigoi een halt toe te roepen.

Met Eph en Zack aan tegenoverstelde zijde van de partijen en derest van de bende verspreid over is het een strijd tegen de klok om voor eens en altijd de plaag een halt toe te roepen.

Cinematografie:

Seizoen 4 is ongetwijfeld de meest duistere van de reeks, en voor een final season is dit zeker geen understatement.

De achtergrond die gegeven word van Quinland word dieper uitgespot, terwijk Eph in de strijd om zoon Zach terug te winnen alsmaar moeilijker word wanneer deze door de master word gemanipuleerd en gebrainwasht.

Elke personage krijgt dan wel een passende afsluit, toch blijf ergens een gevoel van leegte na als je weet dat dit het einde is.

De helden met de steun van Abraham Setrakian weten sterk voorbereid te werk te gaan in een ultieme einde tegen de strijd met The master en Eichorst

Conclusie:

We houden de review zoals altijd spoiler vrij, maar een toepasselijke einde voor de reeks op epische niveau is zeker geslaagd.

The Strain is nu ook verkrijgbaar als 4 seizoenen boxset zodat je alles nog eens back to back kan herbekijken in een 40tal afleveringen.

Score :

9,5/10

The strain Season 4 is nu verkrijgbaar op Dvd, Bluray en op full serie box

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights