Thrustmaster TMX Force Feedback vervoegt de lijn

De TMX Force Feedback van Thrustmaster ontworpen voor de Xbox One en voor Windows, biedt simracers op beide platforms een memorabele ervaring gebaseerd op authentieke sensaties dankzij een sterk force feedback effect en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Met zijn hoogpresterende force feedback motor met instelbare intensiteit en een draaihoek van 270° tot 900° levert de TMX Force Feedback een natuurgetrouwe en veelzijdige racebeleving.

timthumb.phpDe veelzijdigheid van de controller is een geschenk voor alle simracers, van beginnend tot ervaren, en voor alle soorten tracks, auto’s en races.

Een ander voorbeeld van de flexibiliteit van dit racestuur is de force feedback motor die door het R&D team van Thrustmaster is ontworpen om de prestaties te leveren waarom veeleisende simracers vragen maar ook om toegankelijk te blijven voor de minder ervaren rijders.

De motor gebruikt een mix van riempoelies en tandwielen, en een as met stalen kogellagers. Het resultaat is een evenwichtige combinatie van prestaties, robuustheid en precisie. Met de 12-bits nauwkeurigheid (4096 waarden op de stuuras) van de optische sensor biedt dit racestuur extreme nauwkeurigheid en uiterst realistische racesensaties.

21a8b97e6ede6aa92980781acacf0b878bb89b64878b7085a25a9e550f15854b_large

Het racestuur heeft een robuust en veelzijdig bevestigingssysteem, compatibel met alle systemen (werkblad, tafel, cockpit, etc.)

Dankzij de embedded software die is gecertificeerd voor de Xbox One, wordt de controller automatisch herkend door console.

Dit garandeert volledige compatibiliteit met de menu’s in alle racegames die racesturen ondersteunen.

En dat geldt ook voor de 12 actieknoppen en de directionele pad

De TMX Force Feedback heeft een brede pedaalset met twee pedalen.

2001044021

De hellingshoek van elk pedaal is instelbaar en de progressieve weerstand van het rempedaal zorgt voor een zeer realistisch pedaalgevoel.

De TMX Force Feedback is ontworpen om simracers te helpen in elke fase van hun leercurve. Het stuur is compatibel met de T3PA* en de T3PA-Pro* (Thrustmaster 3 Pedals Add-on) pedaalsets en met de Thrustmaster TH8A* shifter.

* Wordt apart verkocht

De TMX Force Feedback is vanaf mei leverbaar en heeft een adviesprijs van € 199,99

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights